Dagens lunch

Vecka 38

Måndag

Stekt fläsk med kokt potatis och löksås, lingon
Vegetariskt:
Stekt qournfilé med kokt potatis och löksås

Tisdag

Sejrygg i vitvinssås med kokt potatis och gröna ärtor
Alternativ: Sparrissoppa, bröd, pannkakor och sylt
Vegetariskt: Tofu i vitvinssås med kokt potatis

Onsdag

Fläsklägg med rotmos/Stekt falukorv med potatismos
Vegetariskt: Grönsaksbiff med rotmos/potatismos

Torsdag

Gratinerad kycklingfilé med basilika och senap serveras med ris
Vegetariskt: Grönsaksgratäng med basilika och senap, ris

Fredag

Moussaka
Vegetarisk: Vegetarisk moussaka
Dessert: Glass med kolasås

Lördag

Fransk biffpanna med kokt potatis
Dessert: Smulig äppelpaj med daim, vaniljsås                              

Söndag

Porterstek med kokt potatis och varma grönsaker
Dessert: Brownie med krämig cheesecake och fluffig hallongrädde

 

 

Öppettider

Konferens: 12.30 - 13.30

Allmänheten: 12.00 - 13.30

Priser

Lunchbuffé

Måndag-fredag inklusive sallad, dryck & kaffe: 85 kr

Helger: 120 kr (förbeställ)

Häfte 10 kuponger: 800 kr

Busslunch: 120 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert